Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Woordje Voorzitter


Alaaf beste carnaval liefhebbers,

2020 is een prachtig getal, het wordt voor ons een fantastisch jaar met onze stralende Prins Mike en naast hem zijn evenzo stralende Prinses Wendy. Zij zullen de carnaval kleur geven. Eind 2020 luiden we ook ons 55 jarig jubileum in, wat in 2021 een feit is. In aanloop naar het jubileum organiseren we nog diverse activiteiten, zoals een pubquiz en een dienstenveiling. Ook hebben we de Club van 55 opgestart. Op deze website onder het menupunt jubileum kunt u er meer over lezen.

Voor C.V. de Brandeliers zal 2020 ook een mooi getal zijn, zij bestaan nl.11 jaar. Dit is hun 1ste jubileum en namens onze vereniging feliciteer ik hen van harte.

Er staan mooie dingen te gebeuren deze carnaval. Op deze website kunt u lezen over onze activiteiten.
Er is voor elk wat wils zowel voor jong en oud. Wat zou het mooi zijn om u de hand te mogen schudden bij een van onze activiteiten. Schroom niet maar stap gewoon binnen in het Jan van Erp Clubhuis of bij Wijkhuis de Lier.

Helaas hebben we het afgelopen jaar heel onverwachts afscheid moeten nemen van onze ceremoniemeester Gerrie. 3 dagen na zijn 11 jarig jubileum kwam hij onverwachts te overlijden. Het medeleven van onze bevriende carnavalsverenigingen was zeer gepast.

Dit jaar hebben we weer een leuk programma voor u samengesteld. Ik wil uw aandacht vragen voor onze jaarlijkse kletsavond met topamusement. Maar ook voor de senioren in onze wijk hebben we op de zaterdagmiddag een leuk programma met klets, amusement en zang. Vorig jaar zijn we hiermee gestart en het is ons maar zeker ook de senioren goed bevallen. We kunnen dit organiseren mede namens de artiesten welke bijna belangeloos optreden.

Op de zaterdagavond met carnaval hebben we een topavond. Onze Prins en Prinses hebben een Royal Night georganiseerd en deze avond mag u zeker niet missen. Op de zondag doen we wederom mee met de grootste optocht van het Zuiden. U kunt ons dan bewonderen op onze prinsenwagen, het groen en wit kunt u niet missen. Voor de jongere kinderen in onze wijk hebben we zoals
ieder jaar op maandagmiddag een familiemiddag in Wijkhuis de Lier en op de maandagavond kunt u getuige zijn van een fantastische bonte avond in onze residentie, het Jan van Erp Clubhuis. Het totale programma vind u op deze website bij het menupunt carnaval 2020. Dus kom vooral naar onze residentie u bent van harte welkom.

Ik wens u heel veel leesplezier toe en laat ons weten wat u ervan vindt. U kunt ons ook vinden op Facebook, like de pagina zodat u niets meer mist.

Ik hoop u deze carnaval te mogen ontmoeten en wens u allen een heel fijn carnaval 2020 toe. ALAAAF

Voorzitter Leo Verdegen
C.V. de Ao-Kanters ’66