Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Prins Michael d’n Uurste


Beste Ao-Kanters, Ao-Kanterinnekes en Wijkbewoners,

Het is inmiddels al een paar jaar geleden, dat ik samen met Leo opzoek was naar onze volgende Prins. Hier kwam ook ons jubileumjaar, 55 jaar Ao-Kanters, ter sprake en Leo zei “ik vind dat jij onze Jubileum Prins moet worden.” “Ja maar Leo kan dat wel, ik zit zelf in de Prinsencommissie”, was mijn eerste reactie. Nadat we een geweldig jaar gehad hadden met Prins Mike d’n Uurste kwam Leo weer met de vraag en heb ik JA gezegd.

En toen kwam Corona, en werd alles een jaar uitgesteld. Dat jaar uitstel heeft er tevens voor gezorgd dat ik er niet alleen voor sta. Tijdens ons jubileumjaar heb ik nu Prinses Angela aan mijn zijde. Ze was meteen enthousiast toen ik haar vertelde van dit bijzonder carnavalsjaar.

Ik kwam reeds vele jaren bij Swift Handbal totdat ik 13 jaar geleden lid werd van de Ao-Kanters. Weer wat jaren later heb ik samen met Stef en Jurgen voor de verjonging in de raad gezorgd.
Dat is gelukkig alweer door andere herhaald en hebben we een skôn clubke. Inmiddels ben ik 9 jaar raadslid en net zo lang bestuurslid bij de Ao-Kanters.

En dit jaar gaan we het weer van een andere kant meemaken, als Prins. En dat doe ik met mijn beste vriend aan mijn zijde als mijn Adjudant, Adjumaat Gertjan Hensing samen met zijn vrouw Wendy.

Nog even iets over mij zelf, ik ben 50 jaar, opgegroeid op ’t Hout en woon nu samen met Angela, Giani en hond Djazz op Houtsdonk. Ik ben werkzaam bij ESVE groep in Helmond als payroll professional interim services. Op de woensdagavond gooi ik met de recreanten bij korfbalvereniging OEC nog een balletje. Draai samen plaatjes met mijn Adjumaat op menig feestje, George & Michael Vinylparty, en heb met 3 vrienden een hobbybrouwerij.

Vandaar ook mijn motto:

Wij brouwen ons eigen feestje

 

Iedereen unne skônne, gezonde en dorstige carnaval!

Alaaf!

Prins Michael d’n Uurste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Adjudant Gertjan Hensing

 

 

Proclamatie