Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Ao-Kanter van het Jaar


Ook dit jaar is er tijdens de algemene ledenvergadering gestemd welke Ao-Kanter het predicaat d’n Ao-Kanter van het jaar 2020 mag zijn. Op vrijdag 4 oktober tijdens het kokertoberfest werd de naam bekend gemaakt door de Grootvorst.
De penningmeester, Michael Koolen, overhandigde het beeldje d’n Ao-Kanter met de bijbehorende oorkonde.

D’n Ao-Kanter van het jaar 2020 is:

Hans van de Weem

Mijn Voorgangers

 

Hans is in 1987 lid geworden van onze vereniging. Hij heeft in al die jaren diverse functies binnen onze vereniging vervuld. Een aantal jaren heeft hij in het bestuur gezeten als penningmeester. Maar ook in verschillende werkgroepen is hij actief geweest. Momenteel zit hij in de jubileumwerkgroep. In het begin heeft hij zelfs trompet gespeeld, toen hadden we een boerenkapel. Hans is twee keer Prins geweest namelijk in 1992 en in 2009.
In 1999 bij het 33-jarig bestaan van onze vereniging is hij adjudant geweest van Prins Jan van Lieshout d’n derde.

Hans is een harde werker en houdt niet van stilzitten. Altijd is hij in de weer en staat klaar om te helpen. Koken kan hij als de beste want één keer per jaar gaan we met de heren van de raad en de Prinsegarde een weekend weg en Hans zwaait dan de scepter in de keuken. In het bijzijn van Hans zal je niet snel met een leeg glas staan. Hans zet zich niet snel in de spotlights maar is vooral achter de schermen actief. Als je ziet wat hij allemaal voor onze vereniging gedaan heeft en nog doet dan kan het niet anders als dat hij dit jaar onze Ao-Kanter van het jaar is.
Ook zijn vrouw Anita, lid van de evenementen werkgroep, dochter Kim, trainster van de dansmarietjes en kleinkind Jany zijn allemaal intens betrokken bij onze vereniging.

Op zaterdag 18 januari 2020 ontvangt hij uit handen van Prins Briek XLV de onderscheiding van de Keiebijters.
Dit voor zijn verdienste voor onze carnavalsvereniging.

Hans, namens alle Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes gefeliciteerd met deze titel en bedankt voor alle afgelopen jaren.
Je hebt de titel Ao-Kanter van het jaar 2020 DIK verdiend!