Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Lidmaatschap Dansmarietjes


Onze Dansmarietjes

Wil jij ook bij ons komen dansen dan kan dat natuurlijk!!!

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar zijn bij ons van harte welkom.

Ze trainen vanaf september tot aan het carnaval in het Jan van Erp Clubhuis, Barentzpark 1 (Sportkantine van S.V. Swift Helmond).
De lidmaatschapskosten hiervoor zijn € 21,00 per jaar. De kleding, laarzen en andere benodigdheden wordt door de carnavalsvereniging verzorgt.

Er wordt van je verwacht dat je tijdens avonden of middagen, dat we als carnavalsvereniging weg gaan en natuurlijk met de carnavalsdagen, aanwezig bent.
Je krijgt van ons hiervan op tijd een programma. Uiteraard wordt alles in overleg met de ouders afgesproken en bekeken of we de dansmarietjes meenemen.

Wilt u meer informatie wat betreft onze dansmarietjes dan kunt u contact opnemen met Mevr. A.Vervoort tel.nr. 06-30529249 of u stuurt een e-mail naar secretariaat@ao-kanters.nl met daarbij uw vraag. Ook kunt u het mailadres gebruiken om uw kind op te geven voor onze dansmarietjes. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Voor het komende jaar kunnen we weer nieuwe meisjes verwelkomen, dus heb je zin kom dan gerust kijken tijdens de trainingen en dans gezellig een pasje mee.