Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

De Werkgroepen


Binnen de Ao-Kanters zijn verschillende werkgroepen actief. Zo worden alle noodzakelijke activiteiten / taken goed verdeeld en uitgevoerd. Alle werkgroepen zijn erg actief in hun bezigheden en allemaal willen ze hetzelfde bereiken en dat is met z’n allen een fijn en te gek carnaval vieren.

De Prins werkgroep:
Deze werkgroep kiest een prins. Deze persoon mag binnen of buiten de raad komen, maar dient wel lid van de Ao-Kanters te zijn. Een ieder kan aan ons een persoon voorstellen, wij zullen dan als een ballotage commissie deze persoon wegen. Verder bereiden wij het prinsenbal voor waardoor op een ludieke wijze afscheid wordt genomen van de ex-prins en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt. Tijdens deze avond zijn er ook veel bevriende carnavalsverenigingen getuige van dit schouwspel. Ook organiseren en regelen wij de prinsenreceptie die ieder jaar gehouden wordt. Tijdens deze receptie kan iedereen de prins en zijn prinses komen feliciteren en hen heel veel plezier toewensen tijdens het carnaval. Verder wordt, voordat de nieuwe prins bekend wordt gemaakt, een Prinsenroaje georganiseerd. Vanaf het 11-11 bal worden er hints bekend gemaakt die betrekking hebben op de nieuwe prins. Mbv de hints kunt u “roajen” wie de prins is. Wilt u een gokje wagen? Dan kan dat voor 0,50 eurocent. De werkgroep bestaat uit: Ellen Verdegen, Leo Verdegen, Michael Koolen, Jurgen Ensche en Koos Fijt.

De Bouwwerkgroep:
Zij houden zich vanaf oktober t/m de carnaval bezig met allerlei bouwactiviteiten. Zoals: Het versieren van het huis v.d. Prins, Gevelversiering van de residentie, Wijkmarkeringen, Prinsenwagen, Prinsenbal, Kletsavond, enz. De werkgroep bestaat uit: Fred Ensche, Bert Otgens, Stef van Hek, Pascal Claassens, Mike Brands, Koos Fijt en Alex Giepmans

De Cateringwerkgroep:
Zij zorgen voor heerlijke hapjes tijdens de prinsenreceptie en feestavond. Ook zorgen zij ervoor dat wij met carnaval niets te kort komen en dat er goed gegeten wordt. De werkgroep bestaat uit: Anneke van Dijk en Maria Ensche.

De Kledingwerkgroep:
Zij zorgt ervoor dat we er allemaal keurig opstaan. Zij maakt zelf de steken en capen van de Raad van Elf.
De werkgroep bestaat uit: Hennie Fijt, Anneke Vervoort, Hans van de Weem en Alex Giepmans

De Loterijwerkgroep:
Zij zorgen ervoor dat we wat extra geld in het laatje krijgen waarmee we extra dingen kunnen doen. Er wordt tijdens het Prinsenbal en carnaval voor een loterij gezorgd. De werkgroep bestaat uit:  Jan en Annemie Aldenzee, Anneke van Dijk en Rob van Heck.

Evenementenwerkgroep:
Zij gaan voor allerlei evenementen zorgen binnen de carnavalsvereniging. Dit zal zijn de kletsavond, de bonte avond, zeskamp en misschien nog wel meerdere evenementen. De werkgroep bestaat uit: Rob van Heck, Rob Stoffels, Carlo Ensche, Jurgen Ensche, Alex Giepmans en Anita van de Weem.

Jubileumwerkgroep:
Is sinds kort actief. Zij zijn begonnen om in 2021 een grandioos jubileumfeest en receptie te organiseren.
De werkgroep bestaat uit: Hans van de Weem, Kim van der Heijden, Willie van Dijk, Carlo Ensche, Mike Brands en Leo Verdegen.

Sponsorcommissie:
De werkgroep bestaat uit: Mike Brands, Leo Verdegen en Rob van Heck.