Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Seniorenmiddag 22 januari 2022


Tijdens ons jubileumweekend vergeten we natuurlijk ook onze senioren niet. Op zaterdag 22 januari 2022 zal er in de feesttent een seniorenmiddag worden gehouden. Natuurlijk staat de verwarming aan en gaan we er wederom een gezellige middag van maken.

De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag organiseren wij voor senioren vanaf 60 jaar en ouder, voor de bejaardenvereniging de Goede Herder en het KBO. Een kaartje kost € 3,- p.p. dit kunt u betalen bij de ingang van de feesttent. U ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

De Jubileumprins is met zijn Adjudant, Grootvorst Willie, Ceremoniemeester Carlo, de Raad van Elf, de Dansmariekes, de Prinsengarde en onze Dames aanwezig op deze middag.

Wij zullen weer voor een erg leuk divers programma zorgen, zoals klets, amusement en zang. Afgelopen carnaval was het de 2e keer dat we het organiseerde en het was nog drukker als het 1e jaar. Het was een groot succes en daarom willen we ook in 2022 de senioren niet vergeten. We gaan er wederom voor zorgen dat er in de wijk een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom. Het zou erg fijn zijn als u zichzelf op geeft zodat u verzekerd bent van een plekje in de tent. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr.van Dijk 06-34146732.

Wij hopen natuurlijk dat u wederom in grote getale naar deze middag komt. Zodat we er weer een gezellige middag van kunnen maken.
Zoals het spreekwoord luid: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.