Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Prinsengarde


V.l.n.r. Hans van de Weem, Paul Verhofstad, Jan van Lieshout, Jan Aldenzee, Freddy Ensche,
Leon Sleegers, Koos Fijt en Henk Ensche.

 


Beste Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes, Swiftleden, wijkbewoners en carnavals vierende vrienden,

Carnaval 2019 staat weer voor de deur. Na een schitterend carnaval 2018 met een geweldige Prins in ons midden, namelijk Prins Carlo en zijn prinses Ellen en natuurlijk niet te vergeten Adjudant Pascal. Een carnaval dat ons nog lang zal geheugen, maar ook een carnaval die een grote verjonging heeft ingezet, nl. drie nieuwe raadsleden. Geweldig vinden wij dit als oud Prinsen. Wij willen deze jongeren de ruimte geven om carnaval in het oosten van Helmond nog verder te ontplooien.

Maar ook moeten wij de andere kant van het leven bekijken, dat hoort nou eenmaal ook bij ons leven. In april hebben wij afscheid moeten nemen van ons medelid Sjef Verdegen. Na een ziektebed van enkele maanden is hij overleden. Dit heeft ons diep in ons hart geraakt. Maar zijn vrouw Franca zal altijd welkom zijn bij onze club. Ook blijft zij horen bij de dames van de prinsengarde. Zij blijft een van ons. Zij hoort bij de Ao-Kanters.

Daarnaast hebben wij afscheid moeten nemen van ons Erelid Jan van Erp, een van de oprichters van onze club. Jan die vele jaren een kartrekker was van de Ao-Kanters. Wij hebben vele jaren met hem samengewerkt en dat vinden wij tot op heden een grote eer.

Komend jaar krijgen wij een uitbreiding van twee nieuwe leden, namelijk Hans van de Weem, (Prins in 1992 en 2009) en Leon Sleegers (Prins in 2003 en in 2012). Het verheugd ons dan ook dat al die oud-Prinsen in onze garde plaats nemen. Dit bewijst dat de sfeer in onze club geweldig is. Wij hopen dat u als wijkbewoner, lid van de Ao-Kanters of als vriend bij ons weer het plezier in het carnaval vindt zoals je het zou willen. Heeft u suggesties voor verandering schroomt u niet om ons aan te spreken. Wij kunnen het meenemen in ons beleid voor eventuele aanpassing.

Wij als Prinsengarde wensen jullie een geweldig carnaval 2019 toe met heel veel leut en plezier. Laat carnaval voor iedereen een mooi en geweldig feest zijn. Maar heb ook respect voor ouderen en hulpverleners, laat ook deze mensen een mooie carnaval hebben, ondanks hun geweldige hulp aan ouderen en zieken.

Alaaaaaaaaf De Prinsengarde C.V. de Ao-Kanters ‘66