Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Prinsengarde


V.l.n.r. Jan van Lieshout, Freddy Ensche, Koos Fijt, Paul Verhofstad, Sjonnie van Dijk, Jan Aldenzee en Wim Ensche.

Beste Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes,

Na een geweldig Carnaval 2017 met Prins Rob d’n Twidde en Prinses Maja komt nu Carnaval 2018 weer om de hoek kijken. Als oud-prinsen hebben wij genoten van het afgelopen jaar. Vooral van het optreden van Prins Rob d’n Twidde. Overal was zijn lach en enthousiasme te zien. Overal straalde hij zijn vreugde uit, bij de kletsavonden in de Lier, maar ook niet te vergeten de Kindermiddag in de Lier en bij het Rijtven in Deurne. Dit is het Carnaval wat wij als Oud Prinsen zo graag zien. Blijheid en een lach van iedereen, groot en klein.

Ook in 2018 hopen wij jullie weer graag te zien op de kletsavond of op een van onze andere avonden. Er heeft dit jaar een verandering in ons programma plaatsgevonden. Tijdens het 11-11 bal in november is de Prins al bekendgemaakt wat eerst op de eerste vrijdag van januari gebeurde. Dat neemt niet weg dat er op 5 Januari toch nog een feestavond was voor onze Prins met andere bevriende carnavalsverenigingen, dit onder de noemer van ‘Het Grote Prins Pielleuterbal.’

Als Prinsengarde wensen wij Prins Carlo d’n Uurste en zijn Prinses Ellen weer zo’n geweldig carnaval toe. Samen met jullie hopen we carnaval 2018 net zo leuk te vieren als de andere jaren ervoor.
Beste wijkbewoners en leden van Swift, laat je niet weerhouden en kom gewoon naar een van onze avonden voor of tijdens de carnaval, je bent van harte welkom.

Wij wensen iedereen dan ook een geweldig carnaval 2018 toe. Alaaaaaaaaaaaf.

De Prinsengarde