Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Prins Jeffrey d’n Uurste


“Wil jij prins worden carnaval 2019?”

Dit was de vraag die me op 22 mei werd gesteld door Leo Verdegen van de prinsencommissie. Ik was al eens prins geweest in de jeugdraad, waar eigenlijk mijn beleving voor carnaval echt is begonnen. Hier heb ik hele leuke en vooral gezellige tijden gehad daarom vond ik het toen ook heel jammer dat we ermee moesten stoppen.
Vanuit de jeugdraad heb ik toch nog wel enkele jaren moeten wachten voordat ik in de grote raad mocht, maar hier ben ik ook ingegaan zodra het mogelijk was en vanaf het begin heb ik gezegd dat ik wel prins wil worden. En ja dit jaar is het zover!!

Nadat ik het telefoontje had gehad hoefde ik niet lang na te denken want natuurlijk laat ik deze kans niet aan me voorbij gaan. Het mooiste aan carnaval is toch dat je zelf met de scepter mag zwaaien.

Gelukkig is het bij ons in de familie geen vreemde zaak om Prins carnaval te worden want mijn vader Leon Sleegers is al 2x prins geweest bij het skonste clubke van Helmond! Daarnaast is mijn oom Gerrie van Hezik ook al eens Prins geweest bij de Ao-Kanters. Dus als er dingen zijn die ik voor en tijdens carnaval wil weten hoef ik niet ver te zoeken voor advies want die 2 hebben het al eens ervaren en ik heb gehoord dat Prins zijn het mooiste is wat je maar kunt bedenken tijdens carnaval!

Ja en dan begint het…! Het geheim kunnen houden dat je Prins wordt van de Ao-Kanters, valt niet mee hoor..! Maar wat een leuke tijd is dat. Voordat ik bekend werd gemaakt mocht ik zelf mijn medaille ontwerpen. Ja dat was voor mij iets wat ik zeer leuk vond om te doen, vandaar dat ik mijn ontwerp al na 1 avond gemaakt had..! Verder de hints verzinnen dat is volgens mij goed gelukt. Wat heb ik gelachen zeg! Toen we foto’s moesten maken en ik de cape om had, de steek op had en de scepter in mijn hand, begon het toch echt tot me door te dringen! IK WORD ECHT PRINS CARNAVAL 2019!!!!

Hier ben ik dan!! Prins Jeffrey d’n Uurste van de Ao-Kanters. Ik ben 27 jaar en woon in de binnenstad van Helmond samen met mijn maatje en beste vriend mijn zoontje Jayden, waar ik op 18 augustus 2017 trotse vader van ben geworden! In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij RnW Verandas. Naast mijn werk houd ik ook heel erg van sporten, op dit moment voetbal ik bij HVV Helmond. Ook ga ik graag met mijn vrienden nog een lekker potje bier of wodkaatje pakken in de stad. Verder ga ik in de zomer ook graag naar festivals vooral de hardstyle en hardcore feestjes zijn voor mij een pre, dus mij kun je altijd wel wakker maken voor een feestje!! Nou dit is eigenlijk wel wie ik ben en wat ik doe.

 

Adjudant Dennis

Maar genoeg over mij, op naar carnaval 2019 wat voor ons een geweldige tijd gaat worden!! Ik heb er heel veel zin in om met jullie carnaval te gaan vieren vooral met mijn adjudant Dennis Lubbers en onze trots de dansmarietjes!!

Wij hopen daarom ook jullie allemaal te zien en te ontmoeten in onze residentie Het Jan van Erp Clubhuis om met ons 5 dagen lang carnaval te komen vieren en er een geweldige en vooral gezellige carnaval van te maken!!

Alaaf!

Prins Jeffrey d`n Uurste

 

 

Proclamatie