Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Grootvorst en Ceremoniemeester


 

Beste Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes,

Vrijdag 16 november 2018 hebben we op ons 11-11 bal, onder het toeziend oog van vele belangstellenden en twee bevriende carnavalsverenigingen, onze nieuwe prins bekendgemaakt. Dit kon pas gebeuren nadat we afscheid genomen hadden van de man die 2018 onze club voorging, Prins Carlo d’n Uurste, zijn Prinses Ellen en Adjudant Pascal. Zij hebben er mede voor gezorgd dat carnaval 2018 een onvergetelijk feest is geweest. Aan de gezichten was wel te zien dat ze enorm genoten hebben.

Toen het klokje 23.00 uur sloeg, begonnen we met de bekendmaking in de vorm van de sketch: ‘Expeditie Ao-Kanters’. Nadat de stemmen geteld waren, kwam om 23.11 uur niemand minder dan Jeffrey Sleegers uit de koker als Prins Jeffrey d’n Uurste.
Samen met zijn Adjudant Dennis Lubbers gaat hij er in 2019 een feestje van maken in het Ao-Kantersrijk. Onze Prins Jeffrey d’n Uurste kun je altijd bellen voor een feestje! In een ver verleden was hij al Jeugdprins bij de Ao-Kanterkes en zijn vader ging hem al twee keer voor bij de Ao-Kanters, dus dat zit wel snor.

Wij weten zeker dat Prins Jeffrey d’n Uurste er alles aan zal doen om er samen met Adjudant Dennis een geweldige carnaval 2019 van te maken. Hij zal voorop gaan in menige polonaise, of dit nu in onze Residentie is, of op bezoek bij een bevriende vereniging! Kom ook eens een keer naar onze Residentie “Het Jan van Erp Clubhuis”.
Zie ons programma elders op onze website.

Alaaaf

Grootvorst Willie en Ceremoniemeester Gerrie.

 

Wij feliciteren:
E.C.V. de Heipoort met hun 66-jarige jubileum
C.V. De Rampetampers met hun 55-jarige jubileum
C.V. De Spurriezeiers met hun 55-jarige jubileum