Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Grootvorst en Ceremoniemeester


 

 

Beste Ao-Kanters en Ao-Kanterrinnekes,

Op vrijdag 10-11-2017 hebben we voor het eerst tijdens het 11-11 bal sinds lange tijd de Prins bekent gemaakt voor carnaval 2018. Dit deden we natuurlijk niet voordat we op een waardige manier afscheid hadden genomen van onze Prins Rob d’n Twidde en zijn Prinses Maja. Zij hebben er samen met hun Adjudant Jan voor gezorgd dat we een prachtig carnavalsjaar 2017 hebben gehad. Van het eerste uur tot de laatste dag hebben ze genoten van een geweldig carnavalsfeestje.

Dan was het eindelijk rond de klok van 11 uur in de avond en konden we gaan aanschouwen wie er als Prins tevoorschijn zou komen. Het was dit jaar een zeer goed bewaard geheim gebleken want er waren maar weinig mensen die het goed geraden hadden. En zo kwam om 23.11 uur niemand minder dan Carlo Ensche tevoorschijn als Prins Carlo d’n Uurste. Hij zal samen met zijn vriendin, Prinses Ellen, de scepter gaan zwaaien over ons Ao-Kantersrijk. Dit gaan zij doen met Pascal Claassen als hun Adjudant. Onze hoogheid komt uit een echt carnavalsgezin en carnaval werd hem dan ook met de paplepel ingegoten. Zijn vader en broertje gingen hem al voor als Prins van de Ao-Kanters, net zoals enkele ooms en neven dus dat zit wel snor. Wie onze Prins kent, weet dat hij een echt carnavalsbeest is.

Wij weten zeker dat hij samen met zijn Prinses Ellen en Adjudant Pascal vele polonaises voorop gaat en zal laten zien hoe wij als Ao-Kanters carnaval vieren. Of dit nu in onze residentie is of bij een van onze bevriende verenigingen, Prins Carlo gaat de tent op z’n kop zetten!

Wij hopen u allemaal een keer te zien in onze residentie “Het Jan van Erp Clubhuis aan het Barentzpark 1.

Grootvorst Willie en Ceremoniemeester Dennis.

Alaaaf

P.s. Wij feliciteren ECV De Narren met hun 44 jarig jubileum!