Get Adobe Flash player
Onze Adverteerders

Seniorenmiddag 8 februari


Op zaterdag 8 februari 2020 zal er in Wijkhuis de Lier wederom een seniorenmiddag worden gehouden.
De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag organiseren wij voor senioren vanaf 60 jaar en ouder.
De kosten voor deze middag zijn € 2,- per persoon. U krijgt bij binnenkomst koffie/thee aangeboden met iets lekkers erbij.

Onze Prins is met zijn adjudant, grootvorst Willie, ceremoniemeester Gerrie, de raad van elf, de dansmariekes, de prinsengarde en de dames aanwezig op deze middag.

Wij zullen weer voor een erg leuk divers programma zorgen. Dit jaar was het voor de 1e keer en het was een succes daarom willen we ook het komende jaar (2020) de senioren niet vergeten en ervoor zorgen dat er in de wijk een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom. We kunnen deze middag max.130 personen kwijt. Ze de datum maar alvast in uw agenda zodat u het zeker niet gaat missen. Opgeven is nog een beetje vroeg maar houdt onze website, wijkkrant en/of weekblad de Loop in de gaten vanaf welke datum u zich kunt aanmelden. Want het is erg belangrijk om uzelf op te geven zodat u verzekerd bent van een plekje in de zaal. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr. Verdegen tel.nr. 06-24945472, Dhr.W. van Dijk 06-34146732.

Wij hopen natuurlijk dat u wederom in grote getale naar deze middag komt. Zodat we er weer een gezellige middag van kunnen maken.